Om bloggen

Vilt- och rovdjursförvaltning Värmland– en blogg för de som vill följa vilt- och rovdjursarbetet på nära håll. Bloggens huvudskribent är Länsstyrelsen Värmlands rovdjursansvarige Maria Falkevik.

Initiativet för bloggen togs i samband med licensjakten på varg under januari månad 2010 för att stärka upp informationsvägarna till och från myndigheten. Licensjakt på rovdjur följs med stort intresse av många och från ett förvaltningshåll är det även särdeles viktigt att att det får inte ske några misstag som kan bero på brister i kommunikationsvägar.

Bloggens poster delas även via Twitter på http://twitter.com/LSTS_rovdjur och http://twitter.com/Lst_Varmland samt på vår facebooksida Stora Rovdjuren Värmland. Följ oss gärna.

Maria Falkevik, maria.falkevik@lansstyrelsen.se.
Tel: 010-224 7235

Sker olämpligheter och kommentarer som strider mot god ton och som kan falla in under lagöverträdelser (hets mot folkgrupp, förtal, etc) tar vi bort dessa.

För tankar, idéer, åsikter om bloggen, vänd dig till webbansvarig Fredrik Andersson, fredrik.andersson@lansstyrelsen.se, 010-224 7380

Bloggen låg innan april 2013 på Posterous.com som är en tjänst ej längre i drift (rovdjur.posterous.com).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s